Столичната организация на ПП е осигурила 5 000 дръвчета от видовете

...
Столичната организация на ПП е осигурила 5 000 дръвчета от видовете
Коментари Харесай

Републиканци за България залесяват с 5000 дръвчета

Столичната организация на Политическа партия е осигурила 5 000 дръвчета от типовете Бяла акация (Robinia pseudoacacia); Черен бор (Pinus nigra) и Обикновен явор (Acer pseudoplatanus), които да бъдат разпределени и залесени на територията на Столична община, като с това се цели повишение качеството на въздуха, който жителите дишат и разширение на зоните за рекреация.
Във връзка с организирането и провеждането на акцията по залесяване, координаторът на секторна политика „ Околна среда “ – инж. Петър Матов и регионалният координатор на София-град и член на Изпълнителния съвет – инж. Петко Чамов, изготвиха и входираха писмо до столичните кметове, с което пожелаха информация за даване на терени, които имат потребност от залесяване.
 Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи
" Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи. " Това съобщи изрично ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в студиото...
След приемане на желаната информация, на същата ще бъде дадена необятна социална публичност. При проявен интерес за присъединение към акцията, може да се свържете с нас, в офисите ни по местоживеене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР